Workshop thuis

Zou het niet leuk zijn om binnen uw eigen vertrouwde omgeving een kookles te krijgen met gebruik van uw eigen keukenspullen en apparatuur?

Afhankelijk van de grootte van de keuken en de werkruimte kan er les worden gegeven aan meerdere mensen. Wat er gekookt gaat worden is geheel afhankelijk van uw wensen en van de mogelijkheden binnen de keuken. Misschien wilt u zich verdiepen in basis-kooktechnieken, vis fileren of vlees snijden? Kijk voor ideeën onder Kookworkshops. Het kan allemaal. Ik leer het u graag en u hoeft er de deur niet voor uit. Mocht u niet in het bezit zijn van specifieke keukengereedschappen, dan neem ik deze natuurlijk mee.

workshop_thuis_keuken

U kunt natuurlijk ook een kookles cadeau doen, voor een verjaardag of een jubileum. Bijvoorbeeld een kookles voor uw zoon of dochter die op zichzelf wil gaan wonen, een bedrijfsuitje of gewoon met familie, vrienden of collega’s.

Van te voren kom ik  bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken en invulling te geven aan de kookles.

De kosten:
Deze zijn afhankelijk van het aantal cursisten en de inhoud van de kookles.
Stuur een mail of bel voor verdere informatie.

Nieuw is een persoonlijke kookles voor maximaal 2 personen. Hierin kunt u zelf aangeven wat u wilt leren.
Kan zijn een basiskookles of een wat gevorderde. Ook hier kunnen we van te voren bespreken wat de invulling van de les wordt.